30 Mart 2014 Pazar

Zeynep nine reklam filminde neden oynadığını anlattı



29 Mart 2014, Cumartesi
Hepimiz onu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül için hazırladığı reklamıyla tanıdık.
‘Oyumu Sarıgül’e veriyorum’ sloganıyla bir anda dikkatleri üzerine çeken Zeynep Çakır’dan söz ediyoruz. 77 yaşındaki Çakır, yaklaşık 50 yıldır Şişli Ayazağa’da ikamet ediyor. Dört çocuk sahibi Çakır, eşini, bir oğlunu ve damadını yıllar önce kaybetmiş. Gelini ve torunlarıyla yaşayan Çakır, eşinden kalan maaşı kızıyla bölüşüyor. Evi 500 milyonla çekip çevirdiklerini söyleyen Çakır, “Yine de çok şükür.” diyor. 15 yıldır Mustafa Sarıgül’ü desteklediğini ve ona bir sürpriz yapmak istediğini aktaran Çakır, “Sevmedikten sonra reklamlarda ne işimiz var. Bu reklam ile ‘biz buradayız’ dedik.” şeklinde konuşuyor. Seçimler için her şeyin hayırlısı temennisinde bulunuyor. Ancak Mustafa Sarıgül’ün seçimlerde birincilikle çıkacağına inanıyor. Çakır, “Yetimleri giydirir, fakirleri yedirir, ramazan gelir soframız kurulur. Bayramımız olur Sarıgül, düşeriz dara Sarıgül. Biz de o yüzden oyumuzu ona vereceğiz.” ifadelerini kullanıyor. Çakır, “Topbaş da bizim çocuğumuz Sarıgül de bizim çocuğumuz ama Topbaş’ın senesi doldu. Niye birbirlerine taş atsınlar? Hayırlı uğurlu olsun desin ayrılsın. Sarıgül yeni başkanımız olsun.” diyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Feza Gazetecilik’e aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Zaman Gazetesi tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beşiktaş 1-1 Real Betis Maç Özeti