7 Ocak 2014 Salı

Fikret Orman: Ronaldinho Drogba'yla kıyas bile edilemez


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ronaldinho transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

07.01.2014 - 
Fikret Orman: Ronaldinho Drogba'yla kıyas bile edilemez
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın transfer gündeminde olan Ronaldinho transferiyle ilgili Sporx'e açıklamalarda bulundu.
Orman, Ronaldinho'nun Türkiye'ye gelmiş hiçbir futbolcuyla kıyaslanamayacağını söyledi.

DROGBA İLE KIYASI BİLE OLMAZ

Fikret Orman, Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelmesi halinde Türkiye'ye gelmiş en marka futbolcu olacağını belirterek, ''Bunun tarzında Messi var, İniesta var, Ronaldo var. Bunlar altın ayakkabı almış oyuncular. Ronaldinho'dan bahsediyoruz. Böyle bir marka Türkiye'ye gelmedi. Ne Drogba'sı ne Sneijder'i. Drogba'yla kıyas bile olmaz. Elbette Ronaldinho daha büyük bir marka. Ne diyorum şayet gelirse Türkiye'ye gelmiş en büyük marka olur. Olur ama bu hayalle olmaz. Dediğim gibi üzerinde çalışmak lazım, buna proje olarak bakmak lazım.'' şeklinde konuştu.

MESELE PARA DEĞİL

Başkan Orman, ''Peki bu transferi gerçekleşme ihtimali nedir?'' sorusuna, ''Bir kere bu işin çok parayla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Şu anda tahminim Ronaldinho'nun amacı yazın oynanacak olan Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın formasını takım kaptanı olarak giymek. Yani transferin çok da paraya endeksli olduğunu düşünmüyorum. 4 olmuş 5 olmuşla ilgili değil konu. Gelmek istiyorsa gelir üçüne beşine bakmaz. Henüz yönetim kurulumuzun bu işle alakalı verilmiş bir kararı yok. Arkadaşlarımız düşüncemizi karşı tarafa iletti bekliyoruz. Beşiktaş'ın bu konudaki duruşu teklifi bellidir. Bu işte en geç bir hafta içinde belli olur. Ona göre görüşme masasına otururuz.'' değerlendirmesini yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beşiktaş 1-1 Real Betis Maç Özeti