2 Ocak 2014 Perşembe

Koza Altın İşletmesi'nin Dikili'de bulunan ve 'Çevre İzin Belgesi' olmadığı gerekçesiyle faaliyetleri durdurulan maden işletmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan İzmir İl Özel İdaresi, firmanın eksiklerini tamamlaması için defalarca uyarıldığını belirtti. YIL SONUNA KADAR İZİN VERİLMİŞTİ Firmanın 4 Nisan 2011 tarihinde izin belgesini alacağını taahhüt ettiği anlatılan açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın firmaya 20 Şubat 2014 tarihine kadar geçici faaliyet belgesi vermesine rağmen 30 Temmuz 2013 günü web sitesi aracılığı ile bir duyuru yaparak geçici izinlerle çalışan firmalara 31 Aralık 2013'e kadar eksiklerini tamamlamak için süre verdiği dile getirildi. ÇEVRE İZİN BELGESİ GETİRDİĞİ GÜN FAALİYETE AÇILACAK Koza Altın İşletmeleri'ne ait maden sahasındaki durdurma işleminin 3213 Sayılı Maden Kanunu'nun işyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmeliği uyarınca sonuçlandırıldığı ifade edilen açıklamada, firmanın Çevre İzin Belgesi'nin getirdiği gün madencilik faaliyetlerine kaldığı yerden devam edebileceği dile getirildi. TÜM İŞLETMELER HUKUK ÇERÇEVESİNDE EŞİT MESAFEDE İzmir İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada, idarenin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 'Meri Mevzuatı' kapsamında çıkartılan kanun, tüzük ve yönetmeliklerle yönetildiği, il sınırları içerisindeki tüm işletmelere hukuk kuralları çerçevesinde eşit mesafede bulunduğuna dikkat çekildi.

Koza Altın İşletmesi'nin Dikili'de bulunan ve 'Çevre İzin Belgesi' olmadığı gerekçesiyle faaliyetleri durdurulan maden işletmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan İzmir İl Özel İdaresi, firmanın eksiklerini tamamlaması için defalarca uyarıldığını belirtti.

YIL SONUNA KADAR İZİN VERİLMİŞTİ

Firmanın 4 Nisan 2011 tarihinde izin belgesini alacağını taahhüt ettiği anlatılan açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın firmaya 20 Şubat 2014 tarihine kadar geçici faaliyet belgesi vermesine rağmen 30 Temmuz 2013 günü web sitesi aracılığı ile bir duyuru yaparak geçici izinlerle çalışan firmalara 31 Aralık 2013'e kadar eksiklerini tamamlamak için süre verdiği dile getirildi.

ÇEVRE İZİN BELGESİ GETİRDİĞİ GÜN FAALİYETE AÇILACAK

Koza Altın İşletmeleri'ne ait maden sahasındaki durdurma işleminin 3213 Sayılı Maden Kanunu'nun işyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmeliği uyarınca sonuçlandırıldığı ifade edilen açıklamada, firmanın Çevre İzin Belgesi'nin getirdiği gün madencilik faaliyetlerine kaldığı yerden devam edebileceği dile getirildi.

TÜM İŞLETMELER HUKUK ÇERÇEVESİNDE EŞİT MESAFEDE

İzmir İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada, idarenin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin'Meri Mevzuatı' kapsamında çıkartılan kanun, tüzük ve yönetmeliklerle yönetildiği, il sınırları içerisindeki tüm işletmelere hukuk kuralları çerçevesinde eşit mesafede bulunduğuna dikkat çekildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beşiktaş 1-1 Real Betis Maç Özeti