15 Kasım 2013 Cuma

Madem öyle işte böyle!

Fernandes ve Almeida'nın sözleşme imzalamamak için bin dereden su getirmesi üzerine yönetim Pirlo ve Adebayor'la temaslara başlayarak Portekizliler'e gözdağı verdi. Mesaj açık ve net: Ya imzalarsınız ya da gidersiniz!
Transfer döneminde hareketli günler yaşamaya hazırlanan Beşiktaş, önceliği Fernandes ve Almeida’ya vermiş durumda. Ancak bu isimlerin, imza atmamak için birçok habane üretmesi yönetimin sabrını taşırdı. Yıllık ücret konusunda Fernandes’le 2,5 milyon Euro net, 25 bin Euro da maç başına anlaşan yönetim, yıldız oyuncunun 1 milyon 750 bin Euro imza parası istemesiyle geri adım attı. Aynı şekilde Almeida da Beşiktaş’ın önerdiği 2 milyon Euro net ücret ve maç başı 20 bin Euro’luk teklifi kabul ederken üzerine 1,5 milyon Euro imza parası talep etti. Portekizli oyuncuların imza parasında diretmesi üzerine yönetim rotayı Pirlo ve Adeyabor’a çevirdi. Togolu golcüyü daha önce de gündemine alan Siyah-Beyazlılar, Tottenham’la yeniden görüşerek şartları konuşacak. Almeida’nın imza atmaması halinde ise, devre arasında bir golcü transferi yapılacak.

Pirlo’da sorun yok

Juventus’tan ayrılmak isteyen Pirlo için menacer Materazzi, yıldız oyuncunun Beşiktaş’la anlaştığını ve yıllık 2 milyon Euro karşılığında Siyah-Beyazlı formayı giyeceğini ifade etti. Fernandes’le önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan yöneticiler, Portekizli oyuncunun imza parasında diretmesi halinde masadan kalkacak ve Pirlo’ya sözleşme imzalatacak. Fernandes’le de sezon sonunda yollar ayrılacak. Bilindiği gibi Fernandes’in sözleşmesindeki madde gereği, Ocak ayında başka bir kulübe imza atma hakkı bulunuyor. Aynı madde Pirlo’nun da sözleşmesinde yer alıyor. Fernandes’in böyle bir hamle yapması halinde, Pirlo transferi Ocak 
ayında bitecek.     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beşiktaş 1-1 Real Betis Maç Özeti