30 Aralık 2013 Pazartesi

AK Parti Cemaat kavgası gazetelere yaradı

AK Parti Cemaat kavgası gazetelere yaradı
Dershane tartışmaları ile başlayan ve yolsuzluk operasyonu ile açıktan açığa yapılan AK Parti - Cemaat kavgası gazetelere yaradı. 

KAVGA TİRAJLARA YARADI

Gazetelerin önemli bir bölümü haftayı artışla kapatırken, Sözcü'nün 44 bin, Zaman'ın 24, Hürriyet'in 22 ve Taraf'ın 8 bin artış göstermesi dikkat çekti. Gazetelerin tirajlarındaki bu artışın sebebinin, son günlerdeki yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile iyice kızışan AK Parti-Cemaat kavgası olduğu tahmin edildi. Geçtiğimiz hafta satışlarında düşüş yaşayanlar ise yalnızca spor gazeteleri oldu. 

BEDAVA DAĞITILAN GAZETELER Mİ VAR

İnternet kullanımının giderek yaygınlaşması ve her geçen gün yeni bir haber sitesinin daha açıldığı şu günlerde, gazete okurlarındaki gözle görülür bu artış akıllara soru işaretleri getirdi. Zaman, Milliyet ve Vatan gibi gazetelerle ilgili sürekli gündeme gelen"Bedava dağıtılıyor" iddiaları sosyal medyada bir kez daha gündeme geldi. Zaman gazetesi ile ilgili yıllardır dilden dile dolaşan iddia geçtiğimiz günlerde Milliyet için söylendi. İstanbul Kartal'da bir otobüs durağının hemen yanına balya balya Milliyet gazetesi bırakılmış, vatandaşlar geçerken birer tane yanlarına Milliyet almıştı. Olay anında sosyal medyaya yansıdı. 
Gazetelerin satışları yüksek göstermek için başvurduğu bir yöntem olan dağıtım, dilden dile dolaşsa da gazete yöneticileri söylenenlere kulak tıkamış, gazetelerinin ne kadar yüksek tirajlara sahip olduğunu her fırsatta dillendirmişti. 
(Resmi büyütmek için üzerine çıklayınız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beşiktaş 1-1 Real Betis Maç Özeti