31 Aralık 2013 Salı

Bilic gideceklerin listesini yaptı


Beşiktaş'ta Hırvat hocanın takımdan gönderilmesini istediği isimler belli oldu.

31.12.2013 - 03:58
Bilic gideceklerin listesini yaptı
Hürriyet'te yer alan habere göre, ilk yarıda aradığını bulamayan Beşiktaş'ta, teknik direktör Slaven Bilic, ligin ikinci yarısı için önemli revizyona hazırlanıyor. 7 Ocak'ta İstanbul'a geleceğini belirten Hırvat hoca, yöneticilerle yaptığı görüşmede sistemine uymayan oyuncular hakkında rapor sundu. Bilic, kaptan İbrahim Toraman'ın yanı sıra, Sezer Öztürk, Gökhan Süzen, Mehmet Akgün ve yedek kaleci Günay Güvenç'in kiralık ya da satılık olarak gönderilecekler listesine konulmasını istedi.

BEŞİKTAŞ'IN OYUN SİSTEMİ DEĞİŞECEK

Siyah beyazlı yöneticiler de bu 5 futbolcuya yılbaşı sonrasında tebligat yapacaklarını veya karşılıklı sözleşme feshine gidebileceklerini vurguladılar. Futbol komitesinden Deniz Atalay ile yaptığı sohbette birbirinden önemli mesajlar veren Bilic, kafasındaki oyun sistemini de yönetimle paylaştı.
Hırvat çalıştırıcı, Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki oyun felsefesinin, hızlı atağa dayalı ve 90 dakika boyunca savaşan bir anlayıştan oluşacağını vurguladı.

FUTBOLCU İZLETTİRİYOR

BU sisteme uyabilmek adına kardeşi dahil 4 yakın menajer arkadaşının 3 önemli oyuncu takip ettiklerini ifade eden Slaven Bilic, şunları söyledi:
"Eğer gerekli yerlere nokta transferleri, yapabilirsek, 2. yarıda bambaşka bir Beşiktaş izlettirebiliriz. Ligin ilk yarısında çok kötü maçlar kaybettik. Rakiplerimizden Fenerbahçe fizik olarak çok hazır. Biz de bu eksiğimizi tamamlamalıyız. Bunun için de hem saha içi hem de kulübemiz güçlü olmalı."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beşiktaş 1-1 Real Betis Maç Özeti