29 Aralık 2013 Pazar

Bahçeli: İktidarı okyanus ötesinde aramadık - izle İzmir'de halka seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 30 ilçenin belediye başkan adaylarını açıklamadan önce gündemi değerlendirdi. Hükümete yüklenen Bahçeli, "İktidarı hevesimizi okyanusun berisinde veya ötesinde aramadık" dedi. Bahçeli: İktidarı okyanus ötesinde aramadık - izle Bahçeli özetle şunları söyledi; "DEĞERLERİMİZE İHANET ETMEDİK" Büyüyen yolsuzluklardan hesap soracacak güç, MHP'dir. Biz İzmir'i barışa, özel hayata saygıya çağırıyoruz. 30 Mart, milli iradenin tokatı olacaktır. İktidarı hevesimizi okyanus ötesinde veya burada aramadık. Değerlerimize ihanet etmedik. Telefon ve ortam dinlemeleri ile insan hak ve özgürlükleri baltalanmıştır. Şafak vakitleri operasyonlar yapılmıştır. Bavul dolusu belgelerle ordumuz yıpratılmıştır. Darbeci olarak mimlenenlerin hayatı karartılmıştır. Güya darbecelerle mücadalede TSK hırpalanmıştır. Sonunda bunun komplo olduğu AKP'liler tarafından itiraf edilmiştir. Adil yargılanma engellenmektedir. "TÜRK MİLLETİ İÇİN GEMİLERİ YAKARIZ" Türk milleti 30 Mart'ta huzura uyanacak. 30 Mart ihanetin başına çuval geçirecek tarihtir. 30 Mart Türk milletine hazırlanan hain projelerin delik deşik edileceği tarihtir. Parlak yarınlara bir ve beraberce ulaşmanın başka bir yolu görünmemektedir. Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız. Savcılara zorluk çıkartmaktadır. Başbakan ve hükümeti Anayasa'ya aykırı davranmaktadır. Türkiye hukuk devleti olmaktan hızla uzaklaşmaktadır.'' İZMİR ADAYI MURAT TAŞER OLDU MHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer oldu.

Bahçeli: İktidarı okyanus ötesinde aramadık - izle
İzmir'de halka seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 30 ilçenin belediye başkan adaylarını açıklamadan önce gündemi değerlendirdi. Hükümete yüklenen Bahçeli,"İktidarı hevesimizi okyanusun berisinde veya ötesinde aramadık" dedi.

Bahçeli özetle şunları söyledi;

"DEĞERLERİMİZE İHANET ETMEDİK"

Büyüyen yolsuzluklardan hesap soracacak güç, MHP'dir. Biz İzmir'i barışa, özel hayata saygıya çağırıyoruz. 30 Mart, milli iradenin tokatı olacaktır. İktidarı hevesimizi okyanus ötesinde veya burada aramadık. Değerlerimize ihanet etmedik. Telefon ve ortam dinlemeleri ile insan hak ve özgürlükleri baltalanmıştır. Şafak vakitleri operasyonlar yapılmıştır. Bavul dolusu belgelerle ordumuz yıpratılmıştır. Darbeci olarak mimlenenlerin hayatı karartılmıştır. Güya darbecelerle mücadalede TSK hırpalanmıştır. Sonunda bunun komplo olduğu AKP'liler tarafından itiraf edilmiştir. Adil yargılanma engellenmektedir.

"TÜRK MİLLETİ İÇİN GEMİLERİ YAKARIZ"

Türk milleti 30 Mart'ta huzura uyanacak. 30 Mart ihanetin başına çuval geçirecek tarihtir. 30 Mart Türk milletine hazırlanan hain projelerin delik deşik edileceği tarihtir. Parlak yarınlara bir ve beraberce ulaşmanın başka bir yolu görünmemektedir. Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız.
Savcılara zorluk çıkartmaktadır. Başbakan ve hükümeti Anayasa'ya aykırı davranmaktadır. Türkiye hukuk devleti olmaktan hızla uzaklaşmaktadır.''

İZMİR ADAYI MURAT TAŞER OLDU

MHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beşiktaş 1-1 Real Betis Maç Özeti